Gunesten Elektrik Uretme Sistemi 4,1 kw


4,1 kw Elektrik Üretİm Kiti
Gunesten Elektrik Uretme Sistemi
Ürün Adı:4,1 kw Elektrik Üretİm Kiti
Marka:Baymak
Fiyat:9.812,00 EURO + KDV
Kdv Dahil:26.459,57 TL
Adet:
1
2.535,71 TL den başlayan taksitlerle!!
 
Yaşadığımız dünyayı, soluduğumuz havayı temiz tutmak; küresel iklim değişikliğini önlemek amacıyla yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmek, temiz ve güvenli teknolojileri tercih etmek, dünyanın sonuna kadar bizimle kalacak sonsuz kaynak güneşi elektrik enerjisine dönüştürerek, enerji açığını kapatmak ve tükettiğimiz yerde elektriği üretmek üzere bizimle işbirliğine hazır mısınız?
Sistemin Özellikleri ve Çalışması
PV (fotovoltaik) modülleri, yüzeylerine gelen güneş ışığını doğrudan elektrik enerjisine dönüştüren yarı iletken maddelerden oluşan sistemlerdir.
PV modüller fotovoltaik ilkeye dayalı olarak çalışırlar, yani üzerlerine ışık düştüğü zaman yarı iletken malzeme elektrik akımı oluşturur. Pilin verdiği elektrik enerjisinin kaynağı, yüzeyine gelen güneş enerjisidir. PV modülleri, güneşten gelen bu enerjiyi günümüzde % 15- %20 arasında bir verimle elektrik enerjisine çevirebilir. Güç çıkışını artırmak amacıyla çok sayıda PV modülü birbirine bağlanarak bir yüzey üzerine monte edilir. Güç talebine bağlı olarak modüller birbirlerine seri yada paralel bağlanarak bir kaç Watt’tan megaWatt’lara kadar sistem oluşturmak mümkündür.
PV modüllerinden elde edilen enerji akü ve pil gibi doğru akımdır (DC). Dolayısıyla evlerde veya üretim tesislerinde kullanılmaları için bir inverter (evirici) yardımıyla şebeke elektriği gibi alternatif akıma (AC) dönüştürülmeleri gerekmektedir.
Evlerin çatısına kurulacak PV modüller aracılığıyla tüketilen yerde elektriıi üretmek mümkündür. Güneşin sağladığı enerji PV modüller aracılığıyla elektrik enerjisine dönüşür. Bu enerji evirici aracılığıyla AC’ye çevirilir. Sisteme bağlanacak ikinci sayaçla PV modüllerinden üretilen elektrik şebekeye verilir. Ev kullanıcısı elektrik ihtiyacını şu anda olduğu gibi şebekeden karşılar. Eğer üretilen enerji tüketilen enerjiden fazlaysa devletin açıkladığı garantili alım üzerinden ev kullanıcısına dağıtıcı şirket tarafından ödeme yapılır. Eğer tüketilen enerji daha fazlaysa ev kullanıcısı yalnızca bu farkı şebekeden satın alır.
ÜRÜNMARKA/MODELADET
GÜNEŞ PANELİANELSOLAR 20520
INVERTERFRONIUS IG TL 3,61
DC PARAFUDRDEHN DG M Y PV SCI 6001
TOPRAKLAMA KLEMENSİGERSAN20
PANOANELSIS1
SARFLAR  
AC KESİCİABB S 202P-B 251
AC PARAFUDRDEHN DG M TT 2P 2751
TOPRAKLAMA ELEMANLARIGERSAN1

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidromat

Güneş Enerjisi ile çalışan pompalar