Sirkulasyon Pompası

Sirkulasyon pompaları
Sıcak su (SKS) akü sistemi sık sık sirkülatör kullanılır. Isı kaynağı bir kazan, kazan içinde suya ısı önemli bir bölümü ise, pompanın sürekli bir ısı değiştirici ve arka depolama tankından su pompalar. Eğer sıcak su için bir devridaim pompası dersen, en güçlü hayal kırıklığı SKS özerk sistemlerini rahatlatır - Eğer musluk açtığınızda sıcak su boruları vasıtasıyla tüketiciye kısa sürede sıcak suyu kullandırır.

Çalışma prensibi

Devridaim pompası gerekli ama büyük ölçüde konfor ve sıcak su bile kalitesini artırır. Onun temel görevi örnekleme noktaları ve arkasına kazandan kapalı devre bir kanal içine su pompalamaktır ve hidroforcum bu konuda müşterilerine uygun fiyatlar sunmaktadır.Bu amaçla, özellikle düşük performans, düşük gürültü ve düşük güç tüketimi ile makineleri geliştirdi. pompaları için temel gereksinimi yüksek sıcaklığa dayanıklı, koşulları altında dengeli çalışma su 65 ° C'ye ısıtılır.

Toplu olarak sıcak su sirkülasyon pompaları yine ısıtma için pompalar farklıdır. 90 ° C'de ve yüksek bir verimlilik ile son hesaplanan sıcaklığı ve değiştirilebilirliği bu durumda önemsizdir. İstenen ısıtma büyük pompa sıcak su devir daim kullanabilir, ancak, pompa ya da tam tersi kullanılamaz.

Özellikle kazan ayrı bir odada ya da bodrum bulunduğu durumda,. 200 m evlerde sirkülatör belirtildiği gibi olan ve ev etrafında aralıklı birçok emme noktaları vardır. Soğuk su ile drenaj borusu, büyük ölçüde maliyetini arttıran uzun bir süre sahip olacak kadar bekleyin. kazan suyu 65-80 ° C'ye kadar ısıtılır, daha sonra hemen hemen bütün patojenik bakterileri ölür, ancak su soğur borular, çoğaldıkları aktif edebiliyoruz.

Borulardan suyun düzenli pompalama tomurcuk halinde bu sorunları ortadan kaldırır. daha az bir ölçüde, sirkulasyon pompası kurulum ekonomisini etkiler ve yolcuların konforu için öncelikli olarak sorumludur Ancak, böylece borularda ısı kaybı nedeniyle, kazan ya da su ısıtıcı üzerindeki yükü artırır.

r.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hidromat

Güneş Enerjisi ile çalışan pompalar